Nabídka rautů

Hospůdka U Čápa - Raut

Občerstvení založené na rautových stolech, kdy si host sám vybírá z nabízeného jídla je velmi oblíbené. Každý si vybere podle své chuti a to Vaši hosté velmi ocení.

 

Raut si můžete složit dle Vašeho přání

250 - 500 gramů v ceně 240 - 400 Kč / osoba

 

Teplé pohoštění

 

Studené pohoštění

 

Přílohy

 

Speciality

Švestky ve slanině

 

Pečivo

 

Otevírací doba: ZÁŘÍ

 

Pondělí 15:00 - 22:00
Úterý 15:00 - 22:00
Středa 15:00 - 22:00
Čtvrtek 15:00 - 22:00
Pátek 14:00 - 24:00
Sobota 14:00 - 24:00
Neděle 14:00 - 22:00

 

Seznam alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:
    • glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy
    • maltodextrinů na bázi pšenice
    • glukózových sirupů na bázi ječmene
    • obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
  2. Korýši a výrobky nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
    • rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků;
    • rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
    • zcela rafinovaného sójového oleje a tuku
    • přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa– tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji
    • fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji
    • esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji
  7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
    • syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
    • laktitolu
  8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO 2 , které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

zpět

 
© Hospůdka U Čápa | Webdesign by OnTech | Powered by EIS